Spermagivarinsemination

När du bestämmer dig för att gå igenom alla professionella medicinska medel för artificiell insemination via spermadonation, vill du verkligen veta vad det kan vara du kan hitta på, vad handlingsförloppet kan vara och vad du bör anta.

This image has an empty alt attribute; its file name is 3Sperm-Bank.jpg

Introduktion
Tekniken för artificiell insemination tillåter att Sperm Bank riktas under det kvinnliga reproduktionskanalen. Olika typer av syntetisk insemination kan involvera intravaginal, intracervikal och intratubal insemination. Du kommer att ta reda på mer information om syntetisk insemination för den bästa samförälderswebbplatsen.

Intravaginal insemination
Bostadsinsemineringssatser genererar intravaginal insemination, ett mycket omtyckt urval för kvinnor som inte vill gå längs den naturliga inseminationen om den manliga spermadonatorn inte är deras man eller hustru. Detta innebär att spermier placeras omedelbart i slidan i närheten av livmoderhalsen. Trots det faktum att detta kan avslutas på en fertilitetsklinik, utförs IVI ofta av ett fåtal eller enskilda i komfort och lätthet i sin egen bostad.

IVI är enklast om flickan ägglossar. Sperma deponeras direkt i en steril kopp via hanen och lagras därefter i en steril spruta. Sprutan kan sedan sättas in hela vägen in i kvinnans vagina ända tills den är nära livmoderhalsen. Sperman injiceras sedan via livmoderhalsen.

Priset på IVI-behandlingen inom en spermiefinansiell institution eller fertilitetsklinik kan variera så mycket som $ 500. Framgångspriset för denna teknik är 10 till trettio procent.

Intracervikal insemination
Till skillnad från IVI Intracervikal insemination görs knappt på fertilitetskliniken. En läkare kommer att upptäcka spermieprovet direkt i livmoderhalsen för att se till att det är utrustat för att färdas via livmodern och upp i äggledarna. Under metoden hålls kvinnans vagina öppen som har ett spekulum. En kateter förs in i den otäckta livmoderhalsen. Ansluten på katetern kan vara sprutan som består av spermieprovet; spermierna färdas genom katetern och direkt in i livmoderhalsen.

This entry was posted in Main Category and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *